suke suki

Sunday, July 29, 2012

CuIT HaTi

Teringin rasanya hati ini utk mengupdate blog..tp mgkin tdk apa yg perlu di coretkan..mgkin jg tdk ada apa yg menarik tuk d kongsi.. ^_^..acapkali ak buka blog nie utk mlwt sbntar..hehe..mgkin mood xdek tuk menulis sesuatu..but now insyaallah mood dtg sdikt..hik4

Let’s read my simple entry ^_^

Alhamdulillah kita smpt lg tuk bertemu dgn bulan Ramadan yg pnh keberkatan tuk thn ini..n thn akn dtg,insyaallah andai di pnjgkan usia..syukur alhamdulillah jg dipnjtkan buat ma n abah yg berada d Mekah bg menunaikan umrah pd bulan Ramadan..smg sihat dan d beri kekuatan selalu tuk menjlnkan ibadat di sana..doakan anakmu ^_^..miz them

For my frenz,slmt menjalani ibadah puasa,ak rindu kat korang ^_^..jgn nakal2,take care!

Wednesday, July 11, 2012

sEceBis PeRasAAN


Ingin benar ak coretkan di sini serba sdkit perasaan yg sdh tentu ada pada korg..hepi,bahgia n x terlps dri sedih n kecewa..kite  diam jgn mrk pk yg kite xdek perasaan..ble mrk mrh jgn pk kite blh turut apa yg mrk nak wlaupun bnda tu mgkin akn mnyakitkan hati kite..

kdg2 kite cmnie..

kdg2 kite camnie..

...NAMUN...

Pernah mrk paham perasaan kite?..pernah mrk Tanya apa yg kite x suke?..yea mgkin kite ade kesabaran utk hdpi smu nie tp kite bkn manusia yg smpurna tuk sentiasa bersbr..mgkin hanya linangan air mata yg mampu kite berikan..

tatkala air mata ini jth pernah x mrk mengerti?

Sifat amarah lgsung tdk mmbawa apa2 erti lbh2 lg bersama godaan syaitan..jgn mrk pk dgn sifat tu blh m’buat org d sekelilingnya takut!..jgnlah jdkan marah bermaharajalela dlm dirimu..bykkan bersbr..lembutkan hati dgn bacaan al-quran..




Monday, July 9, 2012

sANah HelWah Uyun


Alhamdullillah still bernafas lg my blog lau un nyawa2 ikan.. ^_^..ngee~





bufday bdk nie la ^_^
Entry kali nie bersempena bufday my best fren uyun ainie..sekali lg xleh nak smbut together gether..lau un jarak yg memisahkan kita (cewahhh) tp ak still update blog tuk wish your bufday lau un da wish byk tmpt yg mampu ak wish..hehe..never forget to do this!!..


kek tuk ko..ak wat sndiri taw smpi tido lwt..kih3

Orait ak ucpkan berserta doa smg ko success lam hidup..bittaufiq wa’najah k..lakukan yg terbaik lam hdp ko..jgn kecewakan mak ayah ko k..da 21 un umo ko skrg..da tua gak la so wat sesuatu tu pk lu ea..be matured lg skali coz ko x smpi thap matured lg kot..(sometime mungkin)..hehehe ..be hepi n jgn sedih2..ingt Allah sentiasa bersama kite..apa2 yg terjadi insyaallah kita still together k.. sharing is caring^_^



"tiada satu pun yg plg berharga yg d miliki sorg insan slps nikmat islam selain tmn yg soleh,apabila kamu dpti kwujdn kasih syg pdnya maka peganglah sggh2"

SANAH HELWAH SOHABATI 
^_^